Bel ons gerust: 06 40 17 36 91 els@ebsd.nl

Managementondersteuning

Projectondersteuning

Notuleren

Tekst & Taal

Interim

Coaching

Wervende tekst

Wervende teksten zijn teksten voor folders of brochures. Dat kan een folder zijn om uw product te verkopen of een brochure om uw bedrijf te presenteren of een dienst onder de aandacht te brengen. Het zal u niet verbazen: de stijl is sterk afhankelijk van wie en wat u wilt bereiken.
Een folder om uw product te verkopen kan op verschillende manieren geschreven worden. Wilt u benadrukken dat u het product voordelig aanbiedt? Of dat het een kwaliteitsproduct is? Of wilt u liever dat de betrouwbaarheid van uw bedrijf voor de klant de doorslag geeft?
Een folder of brochure kan ook bedoeld zijn om voorlichting te geven over het product of de dienst die u aanbiedt. Een goed geschreven brochure levert u gegarandeerd meer klanten op. Wij kunnen u niet alleen helpen bij het schrijven van een tekst, maar adviseren u ook op welke manier en over welk onderwerp u een brochure kunt uitgeven. En dan speelt ook de vorm nog een rol: verstuurt u een brochure in een envelop, als onderdeel van een pakket folders, of gevouwen? Of ligt het als visitekaartje op uw balie?
Wel geldt voor alle brochures en folders: de tekst moet kort en krachtig zijn. Een brochure is geen naslagwerk!