Bel ons gerust: 06 40 17 36 91 els@ebsd.nl

Managementondersteuning

Projectondersteuning

Notuleren

Tekst & Taal

Interim

Coaching

Coaching

Soms kunnen er situaties voorkomen, waarbij uw team niet meer optimaal functioneert. Als er vragen rijzen over de samenwerking, de onderlinge communicatie (praten teamleden meer over elkaar dan met elkaar?), de motivatie, het onderlinge vertrouwen of de gezamenlijke verantwoordelijkheden is het tijd voor actie! (Team)Coaching is een beproefde methode om bovenstaande problematiek grondig en effectief aan te pakken.
Vaak hebben de problemen te maken met het gevoel teveel in te weinig tijd te moeten realiseren. De vraag is, hoe stel je als team of individueel prioriteiten, zonder de ander of jezelf gek te maken.

E.B.S.D. helpt u met het opbouwen en coachen van uw secretariaat of uw kantoormedewerkers.
Naast de jarenlange expertise die E.B.S.D. rijk is, is het onze kracht altijd open te staan voor uitdagingen en nieuwe inzichten. Elke opdracht starten we vol enthousiasme en sluiten we met datzelfde plezier weer af.
Op dat moment heeft u duidelijk in beeld, welke thema’s er spelen, welke factoren met voorrang de aandacht verdienen en hoe deze met of zonder onze begeleiding aangepakt kunnen worden.
Kortom, neem contact met ons op als u het werkplezier terug wilt brengen in uw team.